Nieuws

2018

15 oktober 2018, Jubileum voor Foeke. Zaterdag 13 oktober werd Foeke Reen gehuldigd voor zijn 25 jarig jubileum als muzikant bij het regionaal senioren orkest Luctor et Emergo uit Ingen. Foeke kreeg van zijn kleindochter een mooi beeldje van een baritonspeler uitgereikt. Namens iedereen van KnA: “Van harte gefeliciteerd”.

6 oktober 2018, Waaljutten. Inmiddels al weer voor de 8e keer hebben de leden en vrijwilligers van Kunst na Arbeid de uiterwaarden van de Waal schoon gemaakt. Ook dit keer hebben we weer schitterend weer gehad. Het is dan ook echt een genot om in de mooie natuur langs de Waal bij Dodewaard te zijn. In totaal hebben zo’n 30 mensen meegeholpen met het inzamelen van het zwerfvuil. Gelukkig was het dit jaar wat minder vuil dan de voorgaande jaren. Maar ook nu weer een flinke kar vol. Iedereen die heeft meegeholpen: BEDANKT. Verder ook Thomas van Beek van Foto van Beek (www.fotovanbeek.nl) bedankt voor de co-sponsoring.

Klik hier voor meer foto’s van het Waaljutten op 6 oktober 2018

16 september 2018, BBQ. Zoals ieder jaar organiseert Kunst na Arbeid een BBQ om alle leden, familie en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit keer was de KnA BBQ op zaterdag 15 september. Vlees, salades en drank in overvloed dus dat zat weer helemaal goed. De jeugd kon zich goed vermaken met o.a. de luchtkussen die we van firma Pauw mochten lenen. Kees en Christa bedankt voor de gastvrijheid.

Klik hier voor meer foto’s van BBQ

31 augustus 2018, Serenade bij Familie Van Ingen. Ter gelegenheid van het 55 jaar trouwen van Pons en Rika van Ingen uit Dodewaard, heeft Kunst na Arbeid op 26 augustus een serenade gebracht. Daar moest iedereen dan wel voor naar Kerk-Avezaath omdat daar het feestje werd georganiseerd. Ter plekke kregen de meegereisde muzikanten steun van de reeds aanwezige leden van KnA.

18 juli 2018, Printer/scanner in de lucht. Maandag 16 juli is het dan eindelijk gelukt. Met wat technische hulp van een systeembeheerder (Dick bedankt!) is de printer_scanner dan zover dat hij volledig bruikbaar is voor o.a. het voorbereidende werk van de muziekcommissie. Theo nogmaals bedankt dat je deze machine hebt weten te regelen voor Kunst na Arbeid. Sinds november vorig jaar stond hij al klaar om gebruikt te worden, maar sinds maandag is hij nu dus echt volledig bruikbaar.

6 juli 2018, Geslaagd zomerconcert. Donderdag 5 juli speelde Kunst na Arbeid met al haar jeugdleden op het grasveldje in de Westerengstraat. Gelukkig werkte dit keer het weer mee. Het vele publiek heeft kunnen genieten van de leuke muziek. Tussen de geplande muziekstukken door was er ook nog tijd voor een cheque uitreiking van de Ondernemersvereniging Dodewaard (OVD). Kunst na Arbeid heeft van onze ondernemers een donatie ontvangen van 500 euro. Vooral de inzet voor onze jeugd en onze omgeving werd erg gewaardeerd door de OVD. Tevens was er aandacht voor Janine. Zij behaalde zaterdag 1 juli haar B-diploma slagwerk. Samen met haar instructeur Hans Verhoeks werd er ook nog een kleine slagwerk demonstratie gegeven. Al met al weer een leuke avond en een mooie afsluiting. Na de zomer gaan we weer verder. Prettige vakantie allemaal!!

Klik hier voor foto’s van het zomerconcert in de Westerengstraat

29 juni 2018, Statiegeldactie COOP is gestart. Kunst na Arbeid is de komende drie maanden het goede doel van Coop Dodewaard. De statiegeldbonnen die in deze periode worden gedoneerd,  worden door de Coop verdubbelt. Met deze actie steunt Coop Dodewaard onze vereniging financieel. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Nu afwachten wat de opbrengst gaat worden. Help mee om er een mooi bedrag van te maken. Dus lever je statiegeldflessen in bij de Coop in Dodewaard en doneer je bonnetje.

16 juni 2018, Zomerconcert. Donderdagavond 14 juni gaf Kunst na Arbeid haar eerste zomerconcert. Zoals altijd op het Dorpsplein onder de muziektent. Dit keer bleef jammer genoeg het zonnetje weg. Hoogtepunt van de avond was het optreden van ons jeugdorkest, de Blazersbende van 2016.

13 juni 2018, Opening Coop. Woensdag 13 juni werd de vernieuwde Coop supermarkt in Dodewaard opnieuw geopend. Net iets voor 17.00 gingen de deuren van de nieuwe winkel open. Kunst na Arbeid zat voor de winkel en heeft van 17.00 tot 18.00 uur allerlei leuke muziek gespeeld.

Klik hier voor meer foto’s van de opening van de Coop

3 juni 2018, Dodewaard Klankdorp. Zaterdagavond 2 juni stond muzikaal Dodewaard weer in de schijnwerpers. Sporthal De Eng was omgebouwd tot een theater waar de Dodewaardse muzikanten en zangers een avondvullend programma op de mat legde. 6 verenigingen namen deel. Naast Kunst na Arbeid waren Amicitia, ’t Ken Net, de Waredo’s, het kerkkoor en het Dodewaards Mannenkoor van de partij. Een zeer geslaagde muzikale samenwerking!

1 juni 2018, Cheque van Rabobank. Donderdagavond 31 mei heeft Kunst na Arbeid een hele mooie cheque ontvangen twv € 1.457,-. Deze cheque is afkomstig van Rabobank West Betuwe en heeft te maken met de sponsoractie ‘Aandeel in de Betuwe’. Leden van de Rabobank hebben in april hun stem uitgebracht en dat is vertaald naar een financiële bijdrage per deelnemende vereniging. Namens Kunst na Arbeid bedanken wij iedereen die op ons project Kunst na Arbeid Supporter van Schoon!  heeft gestemd. Bedankt.

26 mei 2018, Intocht 4 daagse Herveld. Vrijdagavond 25 mei heeft Kunst na Arbeid de wandelaars ingehaald van de wandel4daagse in Herveld. Zoals ieder jaar heeft ons orkest in de tuin bij zorgcentrum de Hoge Hof gespeeld. Dit jaar werd de muziekkeuze ‘volledig’ bepaald door onze nieuwe concertmeester Thomas.

Klik hier voor meer foto’s van de intocht van 25 mei 2018

24 mei 2018, Blazersbende gaat door. Ook in het schooljaar 2018/2019 zal er weer samen met OBS de Bellefleur muzieklessen gegeven worden. De leerlingen van groepen 5 en 6 krijgen les van professionele muziekdocenten en gaan in die periode ook een instrument leren bespelen. Dankzij de toegekende subsidie van de gemeente kunnen we dit ook nu weer organiseren.

4 mei 2018, Dodenherdenking. Vrijdagavond 4 mei klokslag 20.00 uur was het stil in Dodewaard. Even stil staan bij de mensen die zijn overleden tijdens de oorlog. Zoals ieder jaar wordt deze plechtigheid begeleid met muziek. Dit jaar was het de beurt aan Kunst na Arbeid. De slagwerkers starten op de begraafplaats met een bezoek aan de graven van de Australische militairen. Daarna loopt de stoet naar het monument. Daar speelt het orkest al gepaste muziek. Iets voor achten wordt door Rik de Last Post gespeeld met aansluitend twee minuten stilte en het Wilhelmus. Dan is het tijd voor de verhalen, gedichten en kranslegging. Dit keer werd stilgestaan bij het leven van Gerrit Geurts. Onder de muzikale begeleiding van ons orkest nemen de aanwezigen afscheid d.m.v. een defile langs het monument. De hele herdenking is goed en eervol verlopen.

27 april 2018, Aubade Koningsdag. Samen met Amicitia Dodewaard, het Dodewaards Mannenkoor en Kunst na Arbeid de aubade verzorgt voor onze koning Willem Alexander. Ook dit jaar weer in de tent op het Dorpsplein. De tent was lekker vol en er werd goed meegezongen met de verschillende liederen. Ons solostuk was dit keer Jungle Book. Vele leuke reacties ontvangen op dit stuk.

21 april 2018, Muziektent Dorpsplein. Zaterdag 21 april hebben een aantal leden van Kunst na Arbeid en het Dodewaards Mannenkoor samen het tentzeil van de muziektent weer schoon gekregen. De afgelopen jaren was het er niet van gekomen om het zeil schoon te maken. Maar nu onder een stralende zon is het wel gelukt. Met een hogedrukspuit, een aantal bezems en een flinke dosis zeep werd dit klusje geklaard.

Klik hier voor meer foto’s van het schoonmaken en plaatsen van de muziektent

9 april 2018, Datum opbouw muziektent. Zaterdag 21 april gaat Kunst na Arbeid samen met het Dodewaards Mannenkoor de muziektent van het Dorpsplein in Dodewaard opbouwen. Om 10.00 uur eerst het tentzeil schoonmaken en dan om 13.00 opbouwen. Het schoonmaken doen we bij Kees Hoogakker, Kalkestraat 53 Dodewaard.

8 april 2018,  Waaljutters Kunst na Arbeid de uiterwaarden in. Zaterdag 7 april hebben de vrijwilligers van Kunst na Arbeid de uiterwaarde tussen de Beijer en de scheepswerf schoongemaakt van het zwerfvuil. Met 30 vrijwilligers is er flink gewerkt om alles op te ruimen. En met een grote berg afval als resultaat. Iedereen die mee heeft geholpen met het opruimen en of de organisatie en catering, BEDANKT. We kunnen oprecht zeggen: Kunst na Arbeid supporter van schoon.

Klik hier voor meer foto’s van onze Waaljutters op 7 april 2018

25 maart 2018, Geslaagde paas-draaiavond. Zaterdag 24 maart was het gezellig druk in de kleine zaal van ‘Ons Dorpshuis’. Voorzitter Henk Hendriksen draaide aan het rad van fortuin. De lootjes werden goed verkocht en heel veel mensen hebben mooie prijzen gewonnen. Iedereen die meegeholpen heeft met het klaarmaken van de zaal, het verkopen van de lootjes en de jongens achter de tap, bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie was de avond niet zo geslaagd!!

20 maart 2018, KnA doet mee aan sponsorproject Rabobank. Net als de afgelopen drie jaar organiseert Rabobank West-Betuwe het sponsorproject Aandeel in de Betuwe. Vanaf 1 april kunnen leden van de Rabobank stemmen op de vereniging die ze willen steunen. Kunst na Arbeid doet ook weer mee. Dit keer met het project KnA supporter van Schoon, in de categorie Duurzaam.

13 maart 2018, Zoon voor Corrine en Marco. Tijdens de bestuursvergadering kregen we de mooie boodschap dat Corrine en Marco mama en papa waren geworden van een zoon Aart. Gefeliciteerd namens de hele vereniging.

25 februari 2018, Voorlopige datum Waaljutten bekend. Ook dit jaar gaat Kunst na Arbeid helpen bij het schoonmaken van de uiterwaarden langs de Waal. De voorlopige datum waarop dit gaat gebeuren is zaterdag 7 april 2018. Nadere informatie volgt nog. Voor info en foto’s klik hier

4 februari 2018, Jeugduitje. Zondagmiddag 4 februari 2018. Namens het bestuur zijn Henk en Corrine met onze jeugd (onder de twintig) naar Tiel geweest om te steengrillen en te bowlen. Leuk om onze jeugd met elkaar op te zien trekken (ook zonder instrument).

Klik hier voor meer foto’s van het jeugduitje 2018

23 januari 2018, Nieuwjaarsconcert op 27 januari 2018 gaat niet door. Afgelopen maandag heeft het bestuur besloten om het geplande nieuwjaarsconcert van 27 januari niet door te laten gaan. Tijdens de laatste repetities bleek dat we als orkest niet klaar waren om een mooi en kwalitatief goed concert neer te zetten. Daarom gaat het concert dus niet door. Maar niet getreurd. In 2018 staan nog heel wat optredens gepland.


2017

1 januari 2018, Geslaagde oliebollen verkoop. Zaterdag 30 december hebben de vrijwilligers van Kunst na Arbeid Dodewaard en omgeving van oliebollen voorzien. Op de avond voor het bakken waren er al zo’n 1.000 zakken besteld. Ondanks wat tegenslagen is de hele klus toch weer geklaard. Iedereen die geholpen heeft BEDANKT.

22 december 2017, Glorieus optreden Blazersbende Kids. Donderdag 21 december werd op Basisschool de Bellefleur een gala diner gehouden. Naast de heerlijke hapjes waren er optredens van de leerlingen. Ook de Blazersbende van Kunst na Arbeid heeft een geweldig optreden gegeven.

Klik hier voor het filmpje van het optreden (alleen af te spelen via Facebook)

17 december 2017, Grote opkomst kerstdraaiavond. Zaterdag 16 december heeft Kunst na Arbeid haar traditionele kerstdraaiavond georganiseerd in Ons Dorpshuis. Dit keer in de kleine zaal. Door de grote opkomst was het wat krapjes maar wel gezellig druk. De hele avond is goed verlopen, mede door de inzet van verkopers en wegbrengers van prijzen. Een extra bedankje voor Kees Hoogakker en Teun van Luunen die de bardienst hebben gedraaid.

15 december 2017, Kerstconcert in Huis van Dodewaard. Donderdag 14 december hebben de jeugdleden van Kunst na Arbeid kerstliedjes gespeeld in het Huis van Dodewaard. Na onze jeugd heeft het grote orkest het stokje overgenomen. Ans van Tintelen heeft in de pauze nog een mooi kerstverhaal verteld. Al met al weer een gezellige en muzikale avond geweest.

Klik hier voor meer foto’s van ons kerstconcert

9 december 2017, Spandoeken hangen weer. De reclamecampagne voor de oliebollenverkoop is in volle gang. De flyers worden bezorgd en de spandoeken hangen weer op hun plek.

8 december 2017, Eerste flyers zijn bezorgd. Leden van het Dodewaards Mannenkoor zijn vrijdag 8 december begonnen met de bezorging van flyers. De flyer is niet alleen bedoeld voor de bestelling van de oliebollen, maar maakt ook reclame voor de kerst draaiavond. Bedankt mannen!

19 november 2017, Muziektent afgebroken. Zaterdag 18 november heeft Kunst na Arbeid in goede samenwerking met het Dodewaards Mannenkoor er weer voor gezorgd dat de muziektent veilig is afgebroken. Onder de stromende regen hebben de leden van beide verenigingen de klus geklaard. Iedereen bedankt voor de hulp. In het voorjaar van 2018 wordt hij weer opgebouwd.

Klik hier voor meer foto’s van afbreken muziektent

 

31 oktober 2017, AVRI haalt zakken met zwerfvuil van bedrijventerrein De Bonegraaf op. Het is inmiddels breed bekend dat Kunst na Arbeid zich inzet voor een schoner Dodewaard. Via het Waaljutten en het inzamelen van zwerfvuil langs de invalroute’s van bedrijventerrein de Bonegraaf. Vandaag heeft de AVRI weer een stapel met zakken opgehaald. Dit is het resultaat van sept/okt.

18 oktober 2017, Waaljutters weer actief geweest. Zaterdag 7 oktober hebben de Waaljutters van Kunst na Arbeid weer hun beste beentje voor gezet. Ook nu werd er toch nog een aanhanger vol met afval gevonden. Gelukkig wel minder dan de voorgaande keren. Mede door het schitterende weer en de gezellige deelnemers is het een geslaagde dag geworden. Iedereen die meegeholpen heeft: BEDANKT en tot volgend jaar. Klik op de foto voor nog meer foto’s van deze mooie Waaljuttersdag.

24 september 2017, Najaarsconcert wordt Nieuwjaarsconcert. Traditioneel geeft Kunst na Arbeid altijd in november een najaarsconcert. Dit jaar lukt het echter niet om een geschikte datum te plannen. Daarom schuiven we ons concert door naar januari 2018. In plaats van een najaarsconcert wordt het dus een nieuwjaarsconcert!

24 september 2017, Datum Waaljutten. De datum voor de tweede Waaljuttersdag is bekend. Dit keer is het zaterdag 14 oktober. We verzamelen op 09.30 uur onderaan de afrit bij de Dodewaardse Scheepswerf.

17 augustus 2017, Start na zomervakantie. De zomerstop is bijna voorbij. Aan het weer te zien zou je soms denken dat de herfst al is begonnen. Donderdag 31 augustus gaan we weer beginnen met de wekelijkse repetities. De blazersbende klas krijgt opnieuw les in de Bellefleur. De lessen zijn zoals vertrouwd op de woensdagmiddag. Let wel op. de begin tijd is veranderd. De begintijd voor de gevorderde leerlingen is net zoals voor de zomerstop 19.00 uur. Vanaf 19.30 kunnen dan de overige leden aanschuiven. Geniet nog even van de komende dagen en tot snel.

20 juli 2017, Pleinconcert. Donderdagavond 13 juli 2017 heeft Kunst na Arbeid een pleinconcert gegeven op het pleintje bij de Brederode in Dodewaard. Ook nu waren de leerlingen van de Blazersbende van de partij. Na de leerlingen heeft het grote orkest een aantal stukken gespeeld. Al met al weer een leuke avond. Met dit kleine concert hebben we het eerste deel van 2017 afgerond. Op 31 augustus beginnen we weer.

10 juli 2017, Blazersbende 2016 gaat door. Afgelopen week hebben de ouders van onze blazersbende leerlingen aangegeven dat ze door willen gaan met de muzieklessen. Dat is natuurlijk heel goed nieuws. De huidige groep van 6 leerlingen wordt ook allemaal jeugdlid van onze vereniging!! Vanaf 6 september krijgen de kinderen weer op de woensdagmiddag les van dezelfde docent. De lessen gaan door tot en met december 2017. Daarna wordt de situatie weer opnieuw bekeken.

10 juli 2017, Toekomst Ons Dorpshuis onzeker. In onderstaand krantenartikel van de Gelderlander geeft de Stichting aan dat de toekomst van ‘Ons Dorpshuis’ onzeker is. Dat is voor Kunst na Arbeid natuurlijk van groot belang. De gemeente probeert nu uiterlijk september 2017 duidelijkheid te krijgen.

Klik hier voor het krantenartikel

23 juni 2017, Zomerconcert. Donderdagavond 22 juni 2017 heeft Kunst na Arbeid samen met het Blazersbende / leerlingorkest een concert gegeven op het Dorpsplein in Dodewaard. Onder het toeziend oog van opa’s en oma’s en papa’s en mama’s heeft de Blazersbende weer van zich laten horen. Zeker 10 muziekstukjes werden er gespeeld. Uiteindelijk werd er ook nog een stuk samen met het grote orkest gespeeld.

Kijk hier voor de foto’s van het zomerconcert incl blazersbende

10 juni 2017, Aankondiging Pleinconcert. Donderdagavond 22 juni 2017 geeft Kunst na Arbeid een concert op het Dorpsplein in Dodewaard. Naast het optreden van het grote orkest zal ons leerling orkest ook een aantal stukken spelen. Dus kom naar de muziektent op het Dorpsplein. We beginnen om 19.45 uur. Voor het publiek staan er stoelen klaar.

10 juni 2017, Intocht avondvierdaagse Herveld. Donderdagavond 9 juni 2017 heeft Kunst na Arbeid gespeeld tijdens de intocht van de avondvierdaagse van Herveld. Zoals ieder jaar zaten we weer op ons vertrouwde stekje bij de Hoge Hof. Gelukkig werkte het weer mee om er een mooie avond van te maken.

Klik hier voor foto’s van de wandelvierdaagse Herveld 2017

15 mei 2017, Cheque Rabobank Aandeel in de Betuwe. Maandagavond 15 mei 2017 heeft Marco van Ingen namens Kunst na Arbeid een cheque in ontvangst mogen nemen van Rabobank West Betuwe. Pons en Sandra van Ingen waren meegegaan om de cheque met een waarde van maar liefst 1.437,79 euro in ontvangst te nemen. Iedereen van harte bedankt die op ons project heeft gestemd!

6 mei 2017, Bevrijdingsconcert. Vrijdag 5 mei 2017. Het bevrijdingsconcert waar we de afgelopen maanden naar toe gewerkt hebben! In sporthal De Biezenwei in Opheusden heeft het samengestelde orkest van alle muziekverenigingen uit Neder-Betuwe, samen met het koor Con Amore uit Opheusden, een geweldig concert gegeven. Kunst na Arbeid was goed vertegenwoordigd met 15 van in totaal 65 muzikanten. Daarnaast heeft Rita van Luunen de rol van ladyspeaker op zich genomen en tekst en uitleg gegeven over de te spelen muziekstukken. Naar schatting waren er zo’n 300 bezoekers aanwezig.

Klik hier voor meer foto’s en muziekfragmenten van het bevrijdingsconcert 2017

27 april 2017, Koningsdag 2017. Donderdag 27 april. Koningsdag in Dodewaard. Al vroeg heeft Corrine de stoelen klaargezet voor ons orkest. Ook dit jaar spelen we in de tent van de Oranjevereniging. Om 10.00 uur begint het officiële programma. Om het publiek op te warmen heeft KnA al twee stukken gespeeld. Samen met het Dodewaards Mannenkoor en Amicitia hebben we er weer een mooie aubade van gemaakt.

Klik hier voor foto’s van Koningsdag 2017

21 april 2017, Cadeau voor Janine van Ingen. Donderdagavond 20 april heeft Janine van Ingen tijdens de repetitieavond van KnA uit handen van voorzitter Henk Hendriksen een cadeau gekregen. Janine heeft op 18 maart 2017 haar muziekdiploma A (voor kleine trom en multipercussie) gehaald. Omdat het bestelde cadeau nog even op zich liet wachten is ze nu pas in het zonnetje gezet. Janine gefeliciteerd, en nu op naar je B diploma!

16 april 2017, Paasdraaiavond. Zaterdag 15 april was de grote zaal van ‘Ons Dorpshuis’ weer aardig gevuld voor onze jaarlijkse paasdraaiavond. Ook dit keer waren er weer veel mooie prijzen te winnen. Iedereen die mee heeft gedaan is wel met een of meer prijzen naar huis gegaan. Bedankt allemaal voor het meespelen. Ook bedanken we hierbij Kees en Teun voor het bemannen van de bar.

Klik hier voor meer foto’s van de paasdraaiavond 2017

8 april 2017, Waaljutten. Zaterdag 8 april hebben de Waaljutters van Kunst na Arbeid weer hun best gedaan om de uiterwaarden van de Waal schoon te maken. Met in totaal 25 vrijwilligers, waaronder 9 kinderen, hebben we de klus geklaard. Ook dit keer was de opbrengst groot. Uiteindelijk 2 aanhangwagens vol met vuil. Iedereen die mee heeft geholpen, BEDANKT!

Klik hier voor meer foto’s van het Waaljutten

1 april 2017, Opbouwen Muziektent. Zaterdag 1 april hebben de leden van het Dodewaards Mannenkoor en Kunst na Arbeid de muziektent weer opgebouwd.

Klik hier voor meer foto’s van het opbouwen van de muziektent

1 april 2017, Bijdrage voor paasdraaiavond. Zaterdag 1 april heeft Kunst na Arbeid een leuke verrassing ontvangen van: Leuk! Bloem & Kado. Een tas vol met prijzen voor de draaiavond van 15 april. Mariska en Monique openen hun nieuwe winkel op vrijdag 7 april. Dalwagen 11 te Dodewaard (oude Molenpol).

Ze zijn telefonisch te bereiken op: 06-30404918.

Ga vooral eens kijken. Leuk! Bedankt!

31 maart 2017, Afscheid burgemeester Veerhoek. Vrijdag 31 maart heeeft een groep van ca 15 muzikanten ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Veerhoek bij het gemeentehuis in Opheusden gespeeld. Met 6 leden was KnA goed vertegenwoordigd. We hebben gezamenlijk Prestige en Jubilissimo gespeeld. Voordat we ‘Lang zal hij leven’ konden spelen was de burgemeester met al zijn gasten al binnen. Dus dat hebben we maar overgeslagen.

30 maart 2017, Pauw Dodewaard Supporter van Dodewaard Schoon. Donderdag 30 maart heeft Pauw Dodewaard bij ons bekend gemaakt dat ze graag supporter van Dodewaard Schoon willen zijn.

Daarmee is Pauw het tweede bedrijf dat Kunst na Arbeid steunt bij haar initiatief om zwerfvuil tegen te gaan.

25 maart 2017, Heino van Ommeren Supporter van Dodewaard Schoon. Zaterdag 25 maart heeft Heino van Ommeren, van Van Ommeren Tweewielers in Dodewaard, kenbaar gemaakt dat hij Supporter wil worden van Dodewaard Schoon.

Als ondernemer op het bedrijventerrein Bonegraaf in Dodewaard ziet hij dagelijks het zwerfvuil toenemen. Heino is daarom blij met het initiatief van Kunst na Arbeid en de gemeente Neder-Betuwe om het zwerfvuil op te ruimen.

12 maart 2017, Uitje van KnA jeugd. Zaterdag 11 maart is de jeugd van Kunst na Arbeid onder begeleiding van wat oudere jeugd naar Tiel geweest. Daar hebben ze met zijn allen heerlijk gegeten en gebowld. Een zeer geslaagde avond.

Klik voor meer foto’s van het uitje van onze jeugd op deze link

11 maart 2017, Nieuwe sponsor. Zaterdag 11 maart maakte de eigenaar van Coop Dodewaard bekend dat ze onze vereniging financieel willen ondersteunen. Bedankt Leo, iedere hulp is welkom. Eerder deze maand had ook De Beijer Groep BV al bevestigd dat ze ons jaarlijks gaan sponsoren.

Klik voor een overzicht van al onze sponsors op deze link

9 maart 2017, Persbericht in RBC en het Gemeentenieuws.

Kunst na Arbeid supporter van Dodewaard Schoon

DODEWAARD – Iedereen kent het wel: overal waar je kijkt zie je langs de weg en in de bermen zwerfvuil liggen. Het is voor iedereen een doorn in het oog. Maar ja wie neemt de moeite om het op te ruimen?

Waaljutters

Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Dodewaard is de afgelopen twee jaar actief geweest in het opruimen van zwerfvuil langs de Waal. Ook dit jaar gaat de groep Waaljutters weer aan de slag om daar het vuil weg te halen.

Daarnaast gaat Kunst na Arbeid in 2017 ook de invalswegen van het industrieterrein in Dodewaard bijhouden. Langs de Matensestraat, Bonegraafseweg en Dalwagen gaan we het zwerfvuil opruimen.

De leden en vrijwilligers van Kunst na Arbeid zijn supporters van Dodewaard Schoon. Wilt u ons steunen bij deze activiteiten? Neem dan contact met op ons op en kijk wat u ook voor ons kunt betekenen. E-mailadres kunst.na.arbeid@gmail.com of kijk op onze website www.knadodewaard.nl

18 februari 2017, Repetitie bevrijdingsconcert. Vrijdagavond 17 februari hebben de leden van Kunst na Arbeid gerepeteerd voor het bevrijdingsconcert dat op 5 mei in Opheusden wordt gegeven. Samen met de leden van Kunst & Vriendschap (Opheusden), Amicitia (Dodewaard), Harmonie Ochten en Fanfare Kesteren werden alle stukken doorgenomen. Het was al een behoorlijk orkest. De komende maanden zal er vaker gezamenlijk gerepeteerd worden. De volgende dagen zijn: 3, 10 en 17 maart plus 28 april en 1 mei.

16797749_1426605574048099_8817196967108479348_o

Klik hier voor meer foto’s van de voorbereidingen van het bevrijdingsconcert 2017

16 februari 2017, Datum Waaljutten bekend. Ook dit jaar gaat Kunst na Arbeid weer vuil inzamelen langs de Waal. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 8 april. Alles is wel afhankelijk van de stand van het water. Bij hoogwater zal er een nieuwe datum gekozen worden.

img-20161001-wa0072

22 januari 2017, Serenade. Zaterdag 21 januari heeft Kunst na Arbeid een serenade gebracht bij Arie en Bertha Peters van Ton, locatie: De Engel, Dodewaard. Zij vierde op die dag dat ze inmiddels 50 jaar getrouwd zijn. Bertha is als trouw lid een vaste kracht van ons orkest. Arie is als vrijwilliger ook erg actief voor de vereniging. En daardoor konden wij dit als vereniging natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Zelfs ons erelid Henk Roodbeen, ook aanwezig op het feest, heeft nog een mars meegespeeld.

DSCN1523

Klik hier voor meer foto’s van feest Bertha en Arie


2016

30 december 2016, Oliebollen bakken. Donderdag 29 en vrijdag 30 december is weer veel werk verzet om de oliebollenaktie van Kunst na Arbeid mogelijk te maken. Dit jaar ongeveer 14.000 stuks !! Donderdag de voorbereidingen en vrijdag het bakken en de verkoop. Met hulp van al onze vrijwilligers is het weer een groot succes geworden.

20161230_043851

Klik hier voor meer foto’s van het Oliebollen bakken 2016.

24 december 2016, Sfeervol kerstconcert. Donderdagavond 22 december heeft Kunst na Arbeid een sfeervol kerstconcert gegeven in het Huis van Dodewaard. Met de ondersteuning van Ingmar en Sandra hebben we wat klassieke kerststukken gespeeld zoals: Midden in de winternacht, Nu zijt wellekomen, Wij komen tesamen, Het is geboren het goddelijk kind, Gloria in Exelsis Deo en Jingle Bells.

Daarna heeft de rest van het orkest nog vele andere kerstklassiekers gespeeld zoals: White Christmas, Sleigh Ride Romance, Merry Christmas, Winter Wonderland, Let it Snow, Stille nacht en als afsluiting Happy New Year van ABBA.

Tussen de optredens door was er ook nog tijd voor een mooi kerstverhaal.

15697544_443274345796208_4122328912663461447_n 15622742_443274352462874_1526506942159047053_n

Voor meer van het kerstconcert klik hier

18 december 2016, Leuke prijzen en een goed gevulde zaal. Zaterdag 17 december hebben we in de grote zaal van ‘Ons Dorpshuis’ de traditionele kerst-draaiavond georganiseerd. Hoewel het bij de start nog vrij rustig was liep de zaal toch behoorlijk vol. De lootjes werden dan ook goed en snel verkocht. Ook de extra bonus ronde met grote prijzen vloog snel de deur uit. Iedereen weer bedankt voor al het werk. En natuurlijk ook een groot dank je wel aan de gulle kopers van de lootjes.

20161217_194943

7 december 2016, Extra bonus ronde met grote prijzen. Zaterdag 17 december wordt de kerst-draaiavond van Kunst na Arbeid gehouden. De grote zaal van Ons Dorpshuis is de plaats waar het allemaal gaat gebeuren. Zoals ieder jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. Wat denkt u van wijn, een kerststol of een mooie vleesschotel? En dat allemaal voor betaalbare prijzen per lot. Aan het einde van de avond wordt de super ronde gehouden met dubbele prijzen!

Dit jaar gaan we voor het eerst ook tussen de normale rondes door een extra bonus ronde draaien. In deze ronde zijn o.a. de volgende prijzen te winnen, een grote BBQ, 2 badjassen, een Black & Decker schuurmachine.

prijzen-bonus-ronde-2016

27 november 2016, Afbreken muziektent. Zaterdag 26 november was Kunst na Arbeid aanwezig op het Dorpsplein in Dodewaard voor het afbreken van de muziektent. Zoals ieder jaar werd dit klusje samen met het Dodewaards mannenkoor geklaard. Henk, Theo, Pons en Marco bedankt voor jullie inzet.

muziektent-26-november-2016_4

20 november 2016, Najaarsconcert 2016. Zaterdag 19 november heeft KnA haar najaarsconcert gegeven. Dit jaar stonden de leerlingen van onze vereniging centraal. Ons leerling orkest heeft erg hard geoefend ter voorbereiding op het concert en dat was goed te horen. Met vele trotse familieleden in de zaal moet je het toch maar even doen! Tijdens dit concert hebben Ingmar Wieman en Sandra van Ingen voor het eerst samen met het grote orkest opgetreden. Ook dit ging PRIMA. Het hele concert is bij elkaar gesproken door Ben van Ingen en Rita van Luunen.

20161119_193706

Tijdens het concert is onze dirigent Christiaan Koppers gehuldigd voor het 12,5 jarig jubileum als dirigent van Kunst na Arbeid. Een hele prestatie!

christiaan_1_klein

Dit jaar heeft KnA ter afsluiting een BINGO georganiseerd. De belangstelling hiervoor was erg groot en is duidelijk voor herhaling vatbaar. Jaco van Luunen en Joanne Buijs bedankt.

img-20161120-wa0001

9 november 2016, Voorbereiding op concert. Woensdag 9 november heeft de dirigent van het grote orkest (Christiaan Koppers) met eigen oren kunnen horen hoe ver onze leerlingen al zijn gekomen. Zaterdag 19 november kan iedereen het horen tijdens het najaarsconcert van Kunst na Arbeid. Het leerling orkest geeft dan haar eerste optreden voor publiek. Het concert begint om 19.45 uur in de grote zaal van ‘Ons Dorpshuis’ .

img-20161109-wa0001

Voor meer foto’s van het leerling orkest klik hier

21 oktober 2016, Najaarsconcert 2016. Zaterdag 19 november geeft Kunst na Arbeid haar najaarsconcert. Die avond spelen Ingmar en Sandra voor het eerst mee met het ‘grote’ orkest. Maar dat is nog niet alles. Ook ons leerling orkest zal optreden. Na afloop gaan we BINGO spelen. Daarmee zijn natuurlijk ook weer leuke prijzen te winnen.

poster-najaarsconcert-2016

2 oktober 2016, Waaljutten. Zaterdag 1 oktober 2016 is Kunst na Arbeid weer druk geweest met het inzamelen van zwerfvuil langs de Waal. Het weer was prima en de opkomst was groot. Helaas was de opbrengst ook weer groot.

20161001_142344

Klik hier voor meer foto’s van het Waaljutten

19 september, Trouwdag van Corrine Hoogakker en Marco Hensen. Zaterdag 17 september 2016 was het zover. De dag waarop Corrine en Marco elkaar het ja woord hebben gegeven. De plechtigheid en het feest vonden plaats bij restaurant De Engel in Dodewaard. Eerder op de dag heeft KnA samen met Het Ken Net het aanstaande bruidspaar verrast met een aubade. En ’s avonds natuurlijk een geweldig feest!

trouwfoto-corrine-en-marco

15 september 2016, Datum Waaljutten bekend. Zaterdag 1 oktober 2016 gaat KnA weer Waaljutten. Inzamelen van zwerfvuil langs de Waal. Je hoopt dat het niet nodig is, maar iedere keer weer blijkt het helaas bittere noodzaak. Wil je mee helpen? Meld je dan aan.

logo-waaljutters_01-okt-2016

11 september 2016, Algemene ledenvergadering. Donderdagavond 8 september 2016 heeft de algemene ledenvergadering van Kunst na Arbeid plaatsgevonden. Er zijn onder het genot van een hapje en drankje veel zaken besproken. Eén van de veranderingen is de begintijd van de repetitie. Vanaf nu zal de repetitie om 19.30 uur beginnen. Dit is gedaan om onze jongste leden, Ingmar en Sandra, met het orkest mee te kunnen laten spelen. De eindtijd blijft gewoon 22.00 uur. Verder is Jo herkozen als bestuurslid en zijn Jaco en Marco toegetreden tot het bestuur. Joanne en Corrine bedankt voor de hapjes!

4 september 2016, BBQ voor leden, familie en vrijwilligers. Zaterdag 3 september 2016 hebben we weer gezellig met zijn allen een BBQ gehouden.Een goede opmaat voor een nieuw muzikaal seizoen vol met optredens en andere activiteiten. Ook dit jaar was de familie Hoogakker onze gastheer en gastvrouw. Bedankt Kees en Christa!!

25 juni 2016, Eindconcert van de Blazersbende 2016. Vrijdag 24 juni 2016 heeft de Blazersbende van 2016 (OBS de Bellefleur) haar muzikale talenten laten horen. De grote zaal van ‘Ons Dorpshuis’ zat vol met ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden (ruim 100 man). Allemaal benieuwd wat de kinderen zouden laten horen. Nou dat was nogal wat. Van het broodlied tot en met “we will rock you” en als afsluiting samen met Kunst na Arbeid ook nog het Blazersbende clublied en Blaasmuziek is Cool.

IMG-20160602-WA0000

Na het optreden kregen de kinderen allemaal een muntje om een glas fris te halen. Dat hoort er natuurlijk ook bij. Al met al weer een geslaagde avond met veel leuke reacties en blije gezichten.

Klik hier voor de foto’s van de Blazersbende 2016

Heeft uw kind ook interesse om door te gaan met het maken van muziek. In onderstaande brief vindt u de informatie.

Blazersbende 2016 aanbieding muziekles

18 juni 2016, Informatiemarkt verenigingen Dodewaard. Zaterdag 18 juni 2016 vindt de eerste informatiemarkt voor verenigingen uit Dodewaard plaats. Zeer veel verschillende verenigingen zijn aanwezig. Van de bekende clubs zoals Mannenkoor, Amicitia en Kunst na Arbeid tot Exerceo (skeeler en schaatsen), Zonnebloem, Kerkkoor Sportfokkers etc.etc.

Informatiemarkt verenigingen 2016

12 juni 2016, Concert in en met Donkerbroek (Friesland). Zaterdag 11 juni 2016 heeft Kunst na Arbeid in en samen met Donkerbroek een concert gegeven. Met een bus van Betuwe Express en met Arie Peters van Ton achter het stuur zijn we om 10.00 uur vertrokken richting Friesland. Onderweg hebben we van de goed verzorgde catering kunnen genieten. Bij aankomst in Donkerbroek werden we muzikaal ontvangen. De middag hebben we doorgebracht met een gezamenlijke repetitie en een ontspannen wandeling door de bossen bij Appelscha. Bij terugkomst in Donkerbroek stond een heerlijke broodmaaltijd op ons te wachten.

Om 19.00 begon het concert. Allereerst met de muziek van Donkerbroek. Daarna was KnA aan de beurt. Als afsluiting hebben we met zijn allen samen nog 4 muziekstukken gespeeld. Wat is het dan toch heerlijk spelen in een orkest van ca. 40 man sterk!

Uiteindelijk weer de bus in om naar huis te gaan. Om 23.35 uur stopte Arie de bus voor de Steegakker. Wat een heerlijke dag. Over 2 jaar komt Donkerbroek weer naar Dodewaard.

Klik hier voor foto’s van Donkerbroek 2016

5 juni 2016, Verhaal van de Waal. Eén van de organiserende partijen van het Waaljutten heeft het initiatief opgepakt om een website te maken met ‘Verhalen van de Waal’. Daarvoor heeft de PR man van de Gelderse natuur- en milieufederatie een aantal interviews gehouden. Namens onze vereniging heeft hij gesproken met Marco van Ingen.

Kijk voor het hele verhaal en andere verhalen en foto’s op:  Verhaal van de Waal

23 mei 2016, Cheque uitreiking Rabobank. Maandagavond 23 mei 2016 heeft Rabobank West Betuwe aan 15 verenigingen een cheque uitgereikt. Dit waren de verenigingen die dit jaar met de sponsoractie van de bank meer dan 1.000 euro hebben opgehaald. Namens Kunst na Arbeid hebben Marco en Sandra van Ingen de cheque t.w.v. ruim € 1.281,- in ontvangst genomen. Nogmaals iedereen die op ons gestemd heeft; Bedankt!!!

Rabo 2016

21 mei 2016. Intocht 4 daagse Herveld. Vrijdagavond 20 mei 2016 was het weer tijd voor de intocht van de wandelvierdaagse in Herveld. Kunst na Arbeid heeft zoals gebruikelijk in de tuin van verzorgingstehuis De Hoge Hof gespeeld. Op de klanken van onze muziek en onder luid applaus van de toeschouwers werden de laatste meters afgelegd. Weer een mooi moment voor iedereen die heeft deelgenomen.

20160520_195627

Klik hier voor foto’s van KnA bij intocht Herveld 2016

14 mei 2016. Historische muziekavond in Lienden.  Zaterdag 14 mei 2016 heeft Kunst na Arbeid deelgenomen aan de historische muziekavond in Lienden. Deze muziekavond was om meerdere redenen historisch te noemen. Niet alleen vanwege de locatie (Marktplein in Lienden) maar ook door het weer. Regen, wind en kou. Al met al had het ook een sinterklaasintocht of kerstconcert kunnen zijn. Een winterjas bleek zeer nuttig. De deelnemende verenigingen hebben zich op een fraaie manier door de weersomstandigheden heen geslagen en er toch een mooie avond van gemaakt. Een wisselend programma van fanfarekorpsen, drum en mallet bands en majorette groepen.

Foto’s historische muziekavond Lienden

5 mei 2016. Uitslag stemmen Aandeel in de Betuwe bekend. Vandaag op heeft de Rabobank bekend gemaakt wat de resultaten zijn van haar sponsoractie Aandeel in de Betuwe. Leden van de bank hebben kunnen stemmen. Het aantal stemmen heeft vervolgens bepaalt wat de bijdrage is voor de vereniging. Net zoals vorig jaar heeft Kunst na Arbeid weer heel goed gescoord. Met een totaal aantal stemmen van 42, hebben we op 6 verenigingen na de meeste stemmen ontvangen. Goed voor een sponsor bijdrage van maar liefst 1.281,42 euro. Iedereen die op ons project heeft gestemd: BEDANKT!

stemuitslag_2016

4 mei 2016. Dodenherdenking. Woensdag 4 mei 2016, dodenherdenking. Dit jaar was Kunst na Arbeid aan de beurt om de plechtigheid muzikaal te begeleiden. Om 19.10 uur hebben onze tamboers (Theo, Jan, Janine en Joanne) onder leiding van onze tamboermaître Kees Hoogakker de belangstellenden langs de militaire graven op de begraafplaats aan de Kalkestraat geleid. Om vervolgens richting het monument te lopen.

4 mei 2016

Daar heeft het orkest een aantal koralen en het Wilhelmus gespeeld. Hoogtepunt was het taptoe signaal van onze trompettist Rik van de Kolk.

27 april 2016. Koningsdag druk bezocht. Woensdag 27 april. Koningsdag. Zoals ieder jaar weer de aubade, georganiseerd door de Oranjevereniging. Samen met Amicitia en het Mannenkoor voor de muzikale begeleiding gezorgd. In de grote tent was er net voldoende plaats om iedereen onderdak te geven. Gelukkig was het droog (maar wel koud). Als keuze stuk hebben we Happy gespeeld. En samen met Amecitia hebben we de mars Prestige gespeeld.

Koningsdag 2016Koningsdag 2016_1

23 april 2016. Waaljutters hebben geluk met het weer. Zaterdag 23 april 2016 zijn de Waaljutters van Kunst na Arbeid opnieuw de uiterwaarden in gegaan. Hoewel de weersverwachting niet best was, is het tijdens het jutten toch droog gebleven. Net zoals vorig jaar is er ook nu weer een flinke hoeveelheid vuil opgehaald. Iedereen bedankt voor jullie inzet. Eind september/begin oktober doen we het weer!

20160423_114328

Klik hier voor meer foto’s van het Waaljutten van 23 april 2016

17 april 2016. Klankdorp één groot muziekfeest! Zaterdag 16 april 2016 was het een groot muziekfeest in sporthal De Eng. Wat is het dan toch mooi om te zien wat Dodewaard presteert op muziekgebied. Ook Kunst na Arbeid was van de partij. Onze vertolking van het Beatles nummer Hey Jude werd met groot applaus ontvangen. Ook de afsluiter samen met het Dodewaards Mannenkoor, In ’t kleine cafe aan de haven, werd massaal meegezongen in de zaal. Het Kerkkoor, Amicitia, De Waredo’s, HetKenNet en Steen&Been, allemaal mooi! Organisatie bedankt (ook de jongens en meiden van de Meeting).

Klik hier voor de foto’s van Klankdorp 2016

15 april 2016. Programma Klankdorp bekend. Zaterdag 16 april 2016 is het zover. Dodewaard laat zich weer van haar muzikaalste kant zien. 2 muziekkorpsen, een dweilorkest, 3 koren en een cabaretgroep geven een gezamenlijk optreden. Locatie Sporthal De Eng. Entree is gratis. Aanvang 19.00 uur. Tussen de optredens door worden er lootjes verkocht voor het Rad van Fortuin. Met de opbrengst worden de kosten van de organisatie gedekt. Klik hier voor het programma

15 april 2016. Start Blazersbende op basisschool De Bellefleur. Donderdagochtend is tijdens de les van groep 5-6 de eerste kennismaking geweest met de muziekinstrumenten. In drie groepjes hebben de kinderen kennis kunnen maken met slagwerk, saxofoon en klein en groot koper. Bijna al onze jeugdleden waren daarbij aanwezig en hebben geholpen. Rik, Thomas, Janine, Piet Jan, Ingmar en Sandra harstikke bedankt. En misschien is er in de komende tijd nog wel een mogelijkheid om nog een keer iets voor de Blazersbende te doen.

12983416_1041390579264635_141807912060528278_o

Klik hier voor meer foto’s van de Blazersbende 2016

3 april 2016. Concert bij Fanfare Kesteren. Zaterdag 2 april heeft Kunst na Arbeid deelgenomen aan het voorjaarsconcert van Fanfare Kesteren. In sporthal De Leede werden diverse muziekstukken gespeeld. Op de muziek van KnA en Fanfare Kesteren werd door de Gymnastiek & Turnvereniging Kesteren een show gegeven. Weer een leuke avond vol muzikale hoogtepunten.

26 maart 2016. Stemmen werven op Fair. Zaterdag 26 maart 2016 is de Dalwagen en het Dorpsplein in Dodewaard druk bezet met kramen en speeltoestellen. Het is de fair in Dodewaard. De Waaljutters van Kunst na Arbeid zijn aanwezig om stemmen te werven voor de Rabobank sponsoractie Aandeel in de Betuwe. Doe mee en stem op ons project:

KnA houdt de uiterwaarden van de Waal schoon! Klik hier voor meer informatie.

20160326_141842

20 maart 2016 Druk bezochte paasdraaiavond. Zaterdagavond 19 maart is de paasdraaiavond weer druk bezocht. In de grote zaal van ‘Ons Dorpshuis’ waren weer veel prijzen te winnen.

Paasdraaiavond_prijzen

Iedereen die meegeholpen heeft,  bedankt voor jullie inzet.

19 maart 2016 Opbouw muziektent. De tent staat weer. Onder de bezielende leiding van Kees Hoogakker en met technische ondersteuning van Sander de Vree is de tent weer opgebouwd. Wim van Blitterswijk trakteerde de vrijwilligers op een loempia. Vishandel De Graaf kwam daarna ook nog met haring. Iedereen weer bedankt voor de helpende handjes.

20160319_145427

7 maart 2016 Datum Waaljutten verplaatst ivm hoog water. De gemeente Neder-Betuwe heeft doorgegeven dat de 1e dag van het Waaljutten is verzet naar zaterdag 23 april. Dit omdat een behoorlijk deel van de uiterwaarden slecht bereikbaar is door het hoge water.

5 maart 2016 Project voor Aandeel in de Betuwe (Rabobank) is ingediend. Net zoals vorig jaar heeft de Rabobank West Betuwe weer geld beschikbaar gesteld voor leuke projecten van clubs en verenigingen. Dit jaar maar liefst 80.000,- euro. Gelet op het grote succes dat we vorig jaar met deze aktie hebben gehad (opbrengst voor KnA ruim 1.000,- euro), doen we dit jaar natuurlijk weer mee. Eind maart worden alle projecten op de website van de Rabobank geplaatst. Daarna kan in de hele maand april door de leden van Rabobank West Betuwe gestemd worden. Voor meer informatie over het stemmen kijk de komende weken regelmatig op deze website. Ook zal er via Facebook informatie gedeeld worden.

4 maart 2016 Leuke prijzen voor paasdraaiavond op zaterdag 19 maart. Zaterdag 19 maart wordt de paasdraaiavond weer gehouden. Ook dit jaar is er weer een grote variatie aan prijzen. Doe mee en win. Aan alle leden de oproep om tijdens die avond mee te helpen. Met kopen of verkopen van de loten of het wegbrengen van de prijzen. Aanvang 19:45 uur.

12 februari 2016 Datum Waaljutten is bekend. Vandaag via de e-mail bericht ontvangen van de gemeente. De 1e dag waarop we weer gaan Waaljutten is gepland voor zaterdag 19 maart. Net zoals vorig jaar betekend dit dus dat we een dubbel programma hebben op die dag. ’s avonds staat nl. ook de Paas-draaiavond gepland. Verdere informatie volgt nog.

Kijk voor meer informatie over het Waaljutten ook op de website http://www.waaljutten.nl

12 februari 2016 Concert tijdens seniorenavond S.W.A.N.. Donderdagavond 11 februari hebben we op uitnodiging van Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe (S.W.A.N.) tijdens de seniorenavond een concert gegeven. Een leuke avond geweest voor alle aanwezigen. Er was niet alleen tijd om naar onze mooie klanken te luisteren. Aan het einde van de avond werd zoals gebruikelijk bij het S.W.A.N. ook nog BINGO gespeeld.

SWAN optreden 11 februari 2016_2